Autor: 021.rs

Novi Sad
21.11.2019.
13:08 > 16:20
Savez za Srbiju najavio je da se protesti protiv režima Aleksandra Vučića u Novom Sadu nastavljaju u petak 22. novembra na Pozorišnom trgu, u 18 časova.
  • Limanac

    22.11.2019 18:52
    @PoP
    Nisi ti nikada bio na protestima, jer da jesi, ne bi pisao to što pišeš!
  • Turkan

    22.11.2019 17:31
    @milos kako mozes da kazes da im (sns) blizi kraj kad ti tvoji (pretpostavljam da je to SzS) NECE izaci na izbore? Kako onda nekome na vlasti da dodje kraj? Bolje ti vidi sa tim svojima kakvi su vam planovi, jer ove necete srusiti na ulici sigurno a necete ni na izbore....ne znam kako si ti to zamislio....
  • PoP

    21.11.2019 21:32
    Dosta više
    Bio sam do sada na svakom okupljanju i uvek nas je bilo sve manje i manje, a izrečenih gluposti sve više i više.
    Odustao sam.
    Neka vlada ovaj AV, ne znam kako da ga nazovem, kada mi nemamo ništa pametnije od bežanije.
  • milos

    21.11.2019 19:27
    kreativa
    @Ptić Rugalac mozete sad biti kreativni za pet ekstra velikih sendvica sa kvalitetnim mesnim preradjevinama, jako brzo vam se blizi kraj i mislim da je i vama to jasno A onda cemo da uzmemo internet logove da vidimo ko je Ptic i svi ostali botovi i da lepo odgovarate za sve lazi koje ste sirili svih ovih godina. Sef ce sigurno da vam zbrise, ali vi cete da ostanete ovde.
  • Ptić Rugalac

    21.11.2019 17:38
    Idi begaj...
    Novi Sad je "teško postradao" u poslednjih sedam i po godina?! Dakle, iz toga bi sledilo da je drugi Tadićev mandat (2008-2012) bio vreme kada je Srbija bila rasadnik demokratije i uzor uspelog savršenstva. To možda jedino u fantastičnim pančićteofilskim i ćosićjugoslavskim paralelnim univerzumima, u kojima vladaju pravila obaveznog i bespogovornog uvlačenja u rektume vremešnih NVO-gurua tipa Soroš & njemu slični. Ali, eto, BTW, sve što je lepo, kratko traje, i na kraju biva uništeno delovanjem zlih Rusa, koji su svojim malignim uticajem doveli do više katastrofa - do Nikolićeve pobede na srpskim predsedničkim izborima (maj 2012.), izglasavanja Bregzita (jun 2016.) i Trampove pobede (novembar 2016.). A, da se ne pominju još i zli Viktor Orban u Mađarskoj, takođe zli Kačinjski u Poljskoj, itd. Još se samo baba-Angela jedva drži na drhtavim i klecavim nožicama...
  • Slaviša Beograd

    21.11.2019 16:55
    Kasno je sada za sve
    To što je ostalo od intelektualaca je preumorno od svega.Apsolutno ih ništa više ne interesuje.

    To što je od mladog pametnog,poštenog i vrednog sveta ostalo nema vremena za mitinge.Uči jezike i prelistava email ove stranih poslodavaca kako bi se spasilo odavde sebe,svoju porodicu i svoje dece.

    Zvanično statistički od 2011 do novembra 2019 prosečna plata u Srbiji je povećana 64 eura oko 7000 dinara.

    I 10 godina da se radi u Srbiji ovako kako je krenulo ne možemo doći do proseka ni od 500 eura .

    U Sloveniji lik iz jedno sela nadomak Kikinde čisti stanove kirby i rainbow pere tepihe i sitne majstorske poslove u kućama i stanovima plata 1100 eura smeštaj i hrana.Čim se javio na oglas odmah su ga primili.

    U Kikindi je radio za 28 hiljada 230 eura to isto što radi u Slo za 1090 eura zvanilčne plate.Supruga mu se sprema da dodje za Katolički Božić kad ima posla preko glava tu su dobri 1500 do 1800 eura svako sa prekovremenim radom.Od aprila planira spajanje porodice i premeštaj dvoje sinova iz osnovne škole u Kikindi u mestu gde radi u Sloveniji.

    Taj novac mogu 3 hiljada eura za mesec dana njih dvoje od fizikalisanja samo da sanjaju u Srbiji ili da rade 12 meseci od jutra do mraka lokalnim parazitima u vidu političara i mafijaša na zauvek nameštenim tenderima.
    Govorim o običnom čišćenju stanova i sredjivanju kuća.Slovenci oduševljeni.Čuvaju ga kao kap vode na dlanu ne daju mu da ode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna